Logo
Events Header

Om oss

Partners

Våra partners

Med en ständigt ökande komplexitet i teknik och projekt, är det viktigt med ett starkt nätverk av partners för att kunna erbjuda kompletta lösningar i världsklass. PDSVision samarbetar med ett antal välrenommerade leverantörer och tillverkare från hela världen. Varje partner står för en ”best in class” lösning inom sitt område, som passar väl in i PDSVision:s erbjudande.

PTC

PTC erbjuder ledande lösningar inom Product Lifecycle Management (PLM), Computer Aided Design (CAD), Application Lifecycle Management (ALM), Supply Chain Management (SCM) och Service Lifecycle Management (SLM). PTC arbetar idag med mer än 28 000 företag över hela världen.

www.ptc.com

Luxion

Luxion inriktar sig på avancerad teknologi för renderingar och datorgenererad ljussimulering. Med produkten KeyShot erbjuder man designers, ingenjörer och professionella 3D-visualiserare möjlighet att skapa naturtrogna bilder och animationer.

www.luxion.com

Sigmetrix

Sigmetrix är världsledande inom toleransanalysteknologi och har med produkten GD&T Advisor skapat ett kraftfullt verktyg för strukturerad toleranshantering.

www.sigmetrix.com

Mentor Graphics

Mentor Graphics utvecklar produkter för mjuk- och hårdvarudesign. Produkten FloEFD är ett helt integrerat flödesanalysverktyg för Creo.

www.mentorgraphics.com

PLMElite

PDSVision är medlem av PLM Elite, som är ett nätverk av framstående leverantörer av PLM-lösningar. Inom ramen för nätverket kan vi erbjuda globalt stöd till våra kunder, med representation i hela Europa samt Kina och USA.

www.plmelite.com

Kontakt
PDSVision
Stora Åvägen 19 B
436 34 Askim
Sweden
info@pdsvision.se
(+46) 08-410 957 60