Logo
Customer Stories Header

Remote Assistance

Kritiska supportärenden

Telefon +46 31 761 7474

Öppettider 08:00-17:00

En bild säger mer än tusen ord

Vi använder oss av Teamviewer för att snabbt och enkelt förstå era problem. Med Teamviewer kan vi ​koppla upp oss på din dator ​för att se problemet och på så sätt bättre kunna hjälpa till.

Teamviewer är ett säkert program som används av många företag och har du det inte installerat så kan du ladda ner klienten här nedan.

Ladda ner – Teamviewer Remote Client

Ladda ner – Licensserver 11.14 för Creo Parametric

Ladda ner – Licensserver 10.8 för Mathcad

För mer information och nedladdningar se, ”Hardware Notes – PTC License Server
Kontakt
PDSVision
Stora Åvägen 19 B
436 34 Askim
Sweden
info@pdsvision.se
Social Media
Länkar
Skapa supportärende
Kurskalender
Testlicens
Legal Policy
Copyright © 2017 - PDSVision